In onze brieven las u het afgelopen jaar over Evelyn, Henri√ętte, Michel, Rick. Met uw steun konden we hen (en gelukkig nog vele anderen) op weg helpen naar een nieuw leven. MAAR¬†banken in Nederland stoppen dit jaar met de bekende gele acceptgiro. Daarom stappen wij over naar de donatiekaart. Het werkt bijna hetzelfde als de acceptgiro. Het enige verschil is, dat u de donatiekaart in een envelop naar ons toestuurt (gratis, dus geen postzegel nodig!) en niet naar uw bank.

Geef eenvoudig met de donatiekaart
Met de donatiekaart kunt u heel eenvoudig uw eenmalige gift aan Vrienden van De Hoop overmaken. Vul de kaart in, net zoals u gewend bent bij de acceptgiro en stuur deze zonder postzegel naar ons antwoordadres.

De banken stoppen met de acceptgiro. Maak uw eenmalige gift eenvoudig over met de donatiekaart, het alternatief voor de acceptgiro.

Vragen? Bel ons gerust!
We zijn erg blij dat met de donatiekaart er een mooi alternatief is voor de acceptgiro. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk uw donatie naderhand terug te boeken. Ook zijn de giften via de donatiekaart aftrekbaar van de belasting, net zoals bij de acceptgiro het geval was.

Binnenkort valt de eerste brief met donatiekaart bij u op de mat. Wilt u meer informatie? Geef ons gerust een belletje via 078-6111355 of stuur een e-mail.