“Ik voelde me heel erg welkom. Zeker met zo’n mooi kerstpakket mee naar huis.” – bezoekster Inloophuis Vlissingen

Wauw! We zijn overweldigd door alle donaties die voor de kerstactie binnenkwamen! In december deden we een oproep om de bezoekers van onze inloophuizen in Dordrecht en Vlissingen een fijne kerst te bezorgen. Binnen 24 uur haalden we de eerste € 1000,- op en uiteindelijk liep de teller op tot een prachtig bedrag van ruim € 5000,-! Hiermee gaven we zo’n 100 bezoekers van de inloophuizen een uitgebreid kerstontbijt en konden we ruim 200 kerstpakketten uitdelen. Ook klonk het kerstverhaal tijdens deze dag. Bezoekers waren geraakt en voelden zich gezien. Het leverde hartverwarmende reacties op.

 

“Wat een mooi kerstpakket, ik waardeer het enorm. Het voelt alsof ik dit van God krijg.” – bezoeker Inloophuis Dordrecht

Ook werden er stapels kerstkaarten ingestuurd. Van zelfgemaakte kaarten tot kaarten die helemaal volgeschreven waren; er werden flink wat kaarten verdeeld onder onze cliënten. Heel mooi om te zien hoeveel aandacht er aan besteed is door schrijfgroepjes, kringen uit de kerk, kinderen van basisscholen en mensen die het op hun hart kregen om onze cliënten te bemoedigen. Het werd zeer gewaardeerd; de kaarten werden door veel cliënten opgehangen op het prikbord in hun kamer. De bemoedigende teksten deden hen goed.

Iedereen die heeft bijgedragen aan deze actie: heel erg bedankt! Samen konden we bezoekers van de Inloophuizen en cliënten bij De Hoop een hart onder de riem steken tijdens de kerstperiode.

Op de hoogte blijven van ons werk?