Afgelopen week hebben we samen met de jongeren van KJP zes prachtige fietsen opgehaald bij 12Go Biking. Dankzij jullie steun was dit mogelijk! Nu nog een paar weken actievoeren om de laatste 700 euro in te zamelen voor de overkapping. Dan is het hele plan geslaagd!

Vorige week donderdag reden we met twee busjes en zes nieuwsgierige jongeren naar Moordrecht, waar zes mooie en stevige fietsen op hen stonden te wachten. Na een korte uitleg van medewerkers van 12GO Biking mochten de jongeren de fietsen uitproberen. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen! Al snel raceten ze over het terrein van de fietswinkel heen en weer.

Fietsen in de regen
Eenmaal terug in Dordrecht konden ze niet wachten om weer op de fiets te springen. Het regende flink, maar dat maakte hen niets uit. Het was mooi te zien hoeveel plezier ze hadden! We zijn ontzettend dankbaar voor alle steun, waardoor we deze droom konden waarmaken.

Nu nog de fietsoverkapping
De fietsen staan nu nog in de tuin bij Kinder- en Jeugdpsychiatrie. We hopen snel de resterende 700 euro in te zamelen zodat we de fietsoverkapping kunnen neerzetten. Zo blijven de fietsen droog staan en gaan ze veel langer mee. Hierdoor kunnen ook jongeren die in de toekomst opgenomen zijn bij KJP er veel plezier aan beleven.

Wil je ook meedoen en een stukje van de overkapping voor je rekening nemen? Dat kan via de pagina inactievoordehoop.nl/project/laat-ze-fietsen! Ken je nog iemand die deze actie misschien leuk vindt? Stuur de link gerust door!

Bekijk de actie en doe mee!