Van donderdag 22 juni t/m zaterdag 24 juni gaan verschillende fietsers de wieleruitdaging Rondje Nederland aan. De teams leggen in 48 uur in estafette 1.200 kilometer af door heel Nederland. Op 24 juni ben je van harte welkom de fietsers warm te onthalen bij de finish!

De fietsers zetten zich in om cliĆ«nten van De Hoop te helpen, want de deelnemers laten zich sponsoren voor deze enorme prestatie. Op zaterdag 24 juni ben je van harte welkom om de renners binnen te halen bij het finishfeest aan de Provincialeweg 70, Dordrecht. We beginnen om 13.00 uur met het programma. De kinderen mogen de finishstraat versieren, er is ringsteken en er zijn poffertjes, friet en ijsjes. Ton, een voormalig bezoeker van het inloophuis, zal met ons delen waarom het inloophuis zo’n belangrijke plek is en we juichen de binnenkomende deelnemers toe.

Tijdens het evenement kun je de voortgang van de deelnemers bijhouden via cycleforhope.nl/live. Kom op je eigen manier in actie voor onze cliƫnten en steun de fietsers. Of schrijf jezelf in voor volgend jaar!

We hopen jullie allemaal te zien en er met elkaar een feestje van te maken voor de deelnemers.

Steun de fietsers van Rondje Nederland!