De eerste antiekveilingen voor het werk van De Hoop, in samenwerking met het Zeeuws Veilinghuis, leverden zo’n € 7000,- op. Een prachtig bedrag!

“Eigenlijk zitten onze kinderen helemaal niet op deze oude spullen te wachten”, vertelt iemand op leeftijd die mooie zilveren miniaturen schonk aan Vrienden van De Hoop. “Op deze wijze dragen we iets bij aan een nieuwe kans voor mensen die dat echt nodig hebben.”

Initiatiefnemer Andre: “We hopen dat veel meer mensen dit idee omarmen om hun antiek af te staan aan Stichting Vrienden van De Hoop.” Hij zamelt onder andere porselein, zilver en schilderijen in. Alle spullen vinden direct hun weg naar het veilinghuis, worden kosteloos getaxeerd, gefotografeerd en online aangeboden. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van De Hoop.

Meedoen? Bekijk alle informatie over deze actie

“Eigenlijk zitten onze kinderen helemaal niet op deze oude spullen te wachten”, vertelt iemand op leeftijd die mooie zilveren miniaturen schonk aan stichting Vrienden. “Onze kinderen hebben er niets mee. Op deze wijze dragen we iets bij aan het geven van een nieuwe kans voor mensen die dat echt nodig hebben. Ook helpen we zo om de extra’s die de Hoop biedt, zoals een stukje geestelijke zorg, betaalbaar te houden.”

Meld je antieke spullen aan en maak een verschil voor cliënten!