Van harte welkom!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij onze Zakenvrienden BBQ op donderdag 29 september in Soest. We genieten met elkaar van een heerlijke BBQ aan het water langs de Eem. We zingen samen liederen, begeleid door de gastenband van De Hoop. Marco deelt zijn verhaal en over zijn tijd bij De Hoop. En dat hij is herstelt en zijn leven weer heeft opgepakt blijkt deze avond. Hij verzorgt de BBQ met zijn eigen bedrijf!

Michelle van Dusseldorp over het thema 'Ik kan veranderen'.

Ook is er ruimte voor verdieping. Michelle van Dusseldorp neemt ons mee in het thema ‘Ik kan veranderen’. Ze is bekend als directeur van het trainingsinstituut Groundwork. Als geen ander legt Michelle uit hoe je door zelfinzicht tot verandering komt. Haar visie is gebaseerd op psychologische inzichten en Bijbelse principes.

De inloop is vanaf 16:30 en we starten om 17:00. Om 20:00 ronden we weer af. Je bent van harte uitgenodigd!

Adres: De Kleine Melm, Eemweg 4-6, 3764 DG Soest.
Parkeren: op de aangegeven parkeerplaats Dierentehuis ’t Zwart. Gebruik deze link bij navigatie.

Zakenvrienden van De Hoop

De Zakenvrienden BBQ wordt georganiseerd door Zakenvrienden van De Hoop. Dit netwerk van bedrijven ondersteunt stichting Vrienden van De Hoop. Met elkaar zetten we ons in voor zorg van De Hoop die niet vergoed wordt door de overheid, maar wel van belang is bij het herstel van cliënten met verslavings- en psychische problemen.

Meer over Vrienden van De Hoop