Gedurende het jaar organiseert Vrienden van De Hoop allerlei ontmoetingen voor Zakenvrienden. Op deze bijeenkomsten heeft u tijd om elkaar te spreken en te ontmoeten en kennis te maken met het werk en de ontwikkelingen binnen De Hoop. Laat u verrassen en ontmoet andere maatschappelijk bewogen ondernemers.

We hebben al enige mooie activiteiten gehad. We sluiten 2017 af met ons jaarlijkse diner op donderdag 30 november.
Aanmelden voor het diner.

Donderdag 30 november – Jaarlijks diner voor Zakenvrienden en hun partner

Locatie: Dorp De Hoop te Dordrecht, tijd: 16.30 uur (inloop), t/m 20.30 uur.

Mede dankzij de betrokkenheid van de Zakenvrienden kan De Hoop christelijke verslavingszorg en psychische zorg blijven bieden, die niet alleen professioneel is, maar ook wijst op het reddende werk van Christus. Daarom nodigen wij u van harte uit voor het diner op 30 november. Uw partner is ook van harte welkom en daarnaast kunt u ook een introducé meenemen, die u wilt laten kennismaken met Zakenvrienden van De Hoop.

Spreker Monique Veenstra-Lagemaat
Ondernemer Monique Veenstra-Lagemaat zal spreken tijdens deze avond. Monique is sinds 25 jaar ondernemer, moeder van 3 volwassen kinderen en getrouwd met een oud-cliënt van de Hoop. In de afgelopen jaren gooide zij het roer flink om in haar leven, leerde op een nieuwe manier naar ondernemerschap en het huwelijk te kijken, door de levenservaringen van haar man. In het leven met een voormalig cliënt veranderde haar kijk op ondernemerschap en rentmeesterschap. God wierp een nieuw licht op haar persoonlijke verantwoordelijkheid als Christen en als zakenvrouw. Samen kozen zij voor een levensstijl vanuit de ‘Cirkel van Genoeg’ als voertuig tot vrijgevigheid. Verwacht een boeiend relaas over Samen Groeien, door te snoeien.

U bent van harte welkom om samen met uw partner te komen genieten van een heerlijk diner, te netwerken en meer te horen over De Hoop. Aanmelden voor het diner.

Delen via: