Het hele jaar door organiseren we allerlei ontmoetingen voor Zakenvrienden. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet je elkaar en maak je kennis met het werk en de ontwikkelingen binnen De Hoop. Laat je verrassen en ontmoet andere maatschappelijk bewogen ondernemers!

Bijeenkomsten, diners en cliëntgetuigenissen. Onze activiteiten zijn divers. Zo organiseren we bijeenkomsten op locaties van De Hoop, zoals bij het Inloophuis of bij Werkvisie. Hierbij krijg je een boeiend inkijkje in het werk van De Hoop. Ook organiseren we regelmatig Zakenvrienden-diners en bijeenkomsten met bekende sprekers. Tijdens meerdere van deze activiteiten zijn cliënten aanwezig of helpen ze mee achter de schermen. Zo leer je ook hen kennen. Bekijk onze agenda voor de laatste evenementen.

Speciaal voor jouw bedrijf: lunch op locatie

Wil jij jouw medewerkers betrekken bij het doel dat je steunt? Of juist een speciale middag organiseren voor je externe relaties? In overleg verzorgen we ook een lunch op locatie. Tijdens deze lunch deelt een cliënt zijn levensverhaal en neemt je zo mee in een verhaal dat vaak heftig is, maar óók hoopvol. Dit is waar jouw steun aan bijdraagt!

Neem contact op
Activiteiten Zakenvrienden De Hoop