Het hele jaar door organiseren we allerlei ontmoetingen voor Zakenvrienden. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet je elkaar en maak je kennis met het werk en de ontwikkelingen binnen De Hoop. Laat je verrassen en ontmoet andere maatschappelijk bewogen ondernemers!

 

Bijeenkomsten, diners en cliëntgetuigenissen*
Onze activiteiten zijn divers. Zo organiseren we bijeenkomsten op locaties van De Hoop, zoals bij het Inloophuis of bij Werkvisie. Hierbij krijg je een boeiend inkijkje in het werk van De Hoop. Ook ben je jaarlijks welkom op het Vrienden-diner tijdens de Week van Hoop en nodigen we je in het najaar uit voor een bijeenkomst met een bekende spreker. Vorig jaar was dit Ben Tiggelaar. We sluiten het jaar af met een diner, waarbij je samen met je partner welkom bent. Tijdens meerdere van deze activiteiten zijn cliënten aanwezig of helpen ze mee achter de schermen. Zo leer je ook hen kennen.*Vanwege het coronavirus vervallen sommige bijeenkomsten of vinden ze online plaats.

Speciaal voor jouw bedrijf: lunch op locatie

Wil jij jouw medewerkers betrekken bij het doel dat je steunt? Of juist een speciale middag organiseren voor je externe relaties? In overleg verzorgen we ook een lunch op locatie. Tijdens deze lunch deelt een cliënt zijn levensverhaal en neemt je zo mee in een verhaal dat vaak heftig is, maar óók hoopvol. Dit is waar jouw steun aan bijdraagt!

Activiteiten Zakenvrienden De Hoop