Mogelijkheden tot sponsoring

Vrienden van De Hoop organiseert ieder jaar een aantal sportieve evenementen. De deelnemers laten zich sponsoren voor hun inzet en helpen zo cliƫnten van De Hoop. Als bedrijf kun je ook het evenement sponsoren. Help ons met de kosten of draag bij in natura en wij geven je exposure bij start en finish. We houden live uitzendingen voor de deelnemers waarbij we tijd nemen voor jouw bedrijf, en maken plek in onze nieuwsbrieven. De belangrijkste evenementen zijn Cycle for Hope en Vrouwen lopen voor Vrouwen. Hier komen allerlei verschillende doelgroepen in beeld.

Cycle for Hope
Cycle for Hope heeft challenges en events. De challenges zijn grote uitdagingen waarbij de fietsers hun eigen grenzen opzoeken. Zo organiseren we Rondje Nederland: in 48 uur in estafette 1.200 kilometer fietsen. Dit is een uniek concept voor Nederland. Ook organiseren we 24 uurs Team Trials, voor MTB en Racefiets, en is er een 200 km challenge voor racefietsers. Als events hebben wij toertochten met verschillende afstanden en twee mountainbike events: een 8 uurs tocht en MTB family, waarbij gezinnen op een speciaal parcours aan de slag kunnen. Bedrijven kunnen hoofdsponsor worden van heel Cycle for Hope of ervoor kiezen een challenge of event te adopteren. Er zijn ook tussenvormen mogelijk, in overleg.

Vrouwen lopen voor Vrouwen
De naam zegt het al: deze events zijn volledig op vrouwen gericht. Op verschillende plekken in Nederland organiseren we wandeltochten door natuur of stad, met na afloop een gezellige bijeenkomst. Daarnaast zijn er Ladiesruns, voor de vrouwen die meer van hardlopen houden. Ook hier bestaat de mogelijkheid het hele seizoen te sponsoren of een losse tocht.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek. Mail naar info@vriendenvandehoop.nl