Vier keer per jaar organiseren we een conferentie voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers van De Hoop. Deze conferenties zijn mogelijk dankzij financiële steun van onze donateurs. De conferentie is nu voor iedereen online te volgen! Op 26, 27, 28 september neemt Almatine Leene je drie ochtenden mee in een gevarieerd programma met het thema ‘Genade maakt vrij’  Volg de conferentie online.

Datum
Locatie
Online

Spreker
Dr. Almatine Leene zal tijdens deze conferentie spreken over het thema “Genade maakt vrij”. Almatine is predikant in de NGK gemeente De Open Poort te Hattem. Verder is ze docent aan de Viaa hogeschool en schrijver van boeken en columns. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen. Almatine heeft zestien jaar in Zuid-Afrika gewoond en is in 2020 weer in Nederland komen wonen en werd toen theoloog des Vaderlands.

Interactief programma
Het programma is afwisselend opgebouwd. Elke ochtend, zijn er twee korte kernachtige lezingen, muzikale onderbrekingen en boeiende tafelgesprekken. Als kijker kun je reageren via live-chat, app en e-mail. Via een online tool leggen we vragen voor die zowel voor mensen in de zaal als de kijkers thuis te beantwoorden zijn. Zo bieden we een interactief programma aan.

De livestream is iedere ochtend te volgen van 10:00 tot 11:30 uur. Maar ook terug te kijken op de desbetreffende dag (tot het programma de volgende ochtend weer start).

Naar de livestream

Terugkijken
Een terugblik naar de vorige conferentie en linkjes om deze terug te kijken vind je op deze pagina.

 

Help jij mee om conferenties zoals deze mogelijk te maken? Steun ons met een gift!