Vier keer per jaar organiseren we een conferentie voor cliënten en medewerkers. Deze conferentie is voor iedereen live te volgen. Lees hieronder een terugblik van de laatste conferentie en kijk eerdere conferenties terug.

Terugblik op de laatste conferentie

Op 28, 29 en 30 november sprak Ruben Flach over het thema: “Laat het Licht schijnen!”

De eerst dag legde Ruben uit dat God zelf het licht is. Hij deed dat aan de hand van Johannes 1:1-4.

Jezus kwam naar de aarde. Zijn licht schijnt op ons leven.
Als je Jezus aanneemt in je leven, komt daarmee ook het licht in je leven. Er veranderen dingen als je leeft in het licht. Maar zijn wij ook bereid om in dat licht te stappen?

God wil licht brengen in ons leven, maar ook dóór ons leven. Door te getuigen wat God heeft gedaan in je leven kun je een licht zijn voor anderen.
Maar een licht ben je niet zomaar. Zoals het lied “Learning to be the light”, wat Cindy tijdens de conferentie zong, al zegt; het is een leerproces om een licht te zijn in het leven.

Om het wat duidelijker te maken gebruikt Ruben het voorbeeld van een filmrolletje dat ontwikkeld wordt. Wanneer het juiste licht erop schijnt, wordt openbaar wat er op het filmrolletje staat.

Gods licht is altijd sterker. Er is altijd perspectief. Er is altijd hoop.
Door de Heilige Geest toe te laten in je leven, schijnt er licht in je leven en wordt Jezus steeds meer zichtbaar. En kun je ook weer lichtpunt zijn voor een ander.

Opnieuw een bemoedigende en hoopvolle conferentie!

Bekijk wanneer de volgende conferentie wordt gehouden

Help jij mee om conferenties zoals deze mogelijk te maken? Steun ons met een gift!