Vier keer per jaar organiseren we een conferentie voor cliënten en medewerkers. Deze conferentie is voor iedereen live te volgen. Lees hieronder een terugblik van de laatste conferentie en kijk eerdere conferenties terug.

Terugblik op de laatste conferentie

Op 26, 27 en 28 september sprak Almatine Leene sprak over het thema “Genade maakt vrij!”

De eerst dag legde Almatine uit wat genade is. Ze deed dat aan de hand van Romeinen 5: 1 en 2.

Genade is krijgen wat je niet verdient en uitdelen van wat je hebt gekregen.

De tweede dag ging over liefhebben uit genade. Over de onderlinge relaties en hoe we met elkaar om gaan. Daarbij ging het ook over oordelen. We oordelen wat af. We veroordelen onszelf, maar hebben ook snel een oordeel over een ander. We moeten ons oor delen in plaats van oordelen. Je oor delen is luisteren naar de ander, waardoor er meer begrip is voor elkaar. Maar ook delen waar je mee zit en hulp vragen als dat nodig is.

De laatste dag ging het over leven uit genade in relatie tot gebrokenheid en lijden. Het leven laat littekens achter. Maar die littekens gebruikt God in je leven. Met die littekens kun je anderen weer dienen.

Een mooie bemoedigende conferentie waarin we bewust werden van Gods goedheid en liefde en hoe je het cadeau van Gods genade mag uitpakken en daar ook van mag uitdelen naar anderen.

Een aanrader om terug te kijken!

Bekijk wanneer de volgende conferentie wordt gehouden

Help jij mee om conferenties zoals deze mogelijk te maken? Steun ons met een gift!