Op 21-23 februari bezochten vele cliënten onze driedaagse conferentie over het maken van een nieuwe start. Uit reacties uit de zaal en via de online verbinding, bleek dat het thema velen aansprak en bemoedigde. Onderaan de pagina vind je linkjes om de conferentie terug te kijken. Deze christelijke conferenties zijn afhankelijk van giften. Wat zijn we dankbaar voor alle betrokkenheid en giften die dit mogelijk maken! 

Het waren drie zeer inspirerende en opbouwende ochtenden!  Op locatie waren er elke dag rond de 45 bezoekers. Ook op afstand werd via de livestream de conferentie gevolgd. Het thema van de  conferentie was: ‘Een nieuwe start’. Leen Koster was de spreker. Hij is al vele jaren één van de sprekers tijdens conferenties die De Hoop organiseert. Leen is voorganger van de Volle Evangelie Gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Een nieuwe start!

In drie ochtenden dacht de spreker met ons na over het maken van een nieuwe start in je leven. De eerste dag ging het over het geheim van de wanhoop. We keken naar Mozes. Mozes vluchtte de woestijn in en had niets of niemand meer. Hij was de wanhoop nabij. We stonden stil bij vragen als: “Hoe ga jij om met een wanhopige situatie? En wat zou jij graag in jouw leven anders willen zien?” De tweede dag stond in het teken van keuzes maken. Welke keuzes maak jij? Brengt een keuze je dichter bij God of juist bij Hem vandaan? De laatste dag ging over je spiegelbeeld. Wie/wat zie je als je in de spiegel kijkt? Zie je jezelf zoals de omstandigheden je hebben gemaakt? Waardeloos en schuldig? Of zie je jezelf zoals God jou heeft bedoeld? De reacties uit de zaal, maar ook ‘uit het land’, lieten blijken dat het velen aansprak en bemoedigde.

Hartelijk bedankt!

Opnieuw grote dank aan de donateurs, het team van Stichting Vrienden van De Hoop en de technici van het bedrijf Radiate. De deskundige opzet van een dergelijk programma maakt dat de conferentie via livestream te volgen is. Maar ook geweldig dat het weer op locatie door kon gaan. Dankbaar maken we daarbij gebruik van de accommodatie en ondersteuning van Stichting Vrienden van De Hoop. Uiteraard ook onze dank aan Leen Koster die beschikbaar was voor deze drie dagen en velen aansprak. Onze Hemelse Vader komt alle eer en glorie toe en we zijn Hem dankbaar voor de geweldige mogelijkheid die we deze week weer hebben gekregen.

Help jij mee om conferenties zoals deze mogelijk te maken? Steun ons met een gift!