JobUp organiseert samen met Vrienden van De Hoop en zakenvriend Intro Personeel op donderdag 16 mei een netwerkbijeenkomst. JobUp is een re-integratiebedrijf dat in 2011 door De Hoop ggz en Intro Personeel samen is opgericht, met het doel om meer cliënten van De Hoop na hun behandeling aan betaald werk te helpen. De bijeenkomst vindt plaats op locatie bij JobUp en draait om het thema ‘Verslaving op de werkvloer’. U bent van harte welkom! Aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst.
Datum
Locatie
JobUp, Antoniuslaan 1 D, 3341 GA, Hendrik-Ido-Ambacht

Programma netwerkbijeenkomst bij JobUp

  • 11.00 uur: Inloop koffie/thee
  • 11.15 uur: Welkom door JobUp
  • 11.30 uur: Spreker Stephan Roelofs
  • 12.30 uur: Lunch

Dieetwensen of allergieën kunt u aangeven op het aanmeldformulier. U bent van harte welkom! Aanmelden kan tot 1 mei.

Mijn werknemer is verslaafd, wat nu?

Tijdens de netwerkbijeenkomst gaat spreker Stephan Roelofs in op allerlei dilemma’s en vragen die leven rondom verslaving op de werkvloer. Hoe kun je herkennen of een medewerker worstelt met een verslaving? Hoe maak je het bespreekbaar en op wat voor manier kun je handelen als werkgever?

Stephan Roelofs is de oprichter van Be-Responsible en een allround professional op het gebied van doserings- en afhankelijkheidsproblematiek. Als ex-verslaafde kent hij de destructie van alcohol- en drugsgebruik als geen ander. Zijn jarenlange ervaring in herstel, het doen van interventies en het samenwerken met vele werkgevers maken van hem een unieke sparringpartner als het gaat om problematiek op de werkvloer. Oplossingsgericht zijn en het nemen van verantwoordelijkheid van zowel werkgever als werknemer zijn sleutelwoorden in het dagelijkse werk. Het eigen preventie product ‘De Alcohol- en drugsvrije werkvloer’ is succesvol en inmiddels opgenomen in de database Loket gezond leven van het RIVM.

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst
Jobup
Intro Personeel
vrienden van de Hoop