Graag nodigen wij u uit voor een regio netwerkbijeenkomst bij ons Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven aan de Nijverheidsweg 46c in Hendrik-Ido-Ambacht. Een unieke gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen en te netwerken met ondernemers uit de regio.

Aanmelden kan tot 31 oktober a.s. door een mailtje te sturen aan Maarten Ouweneel. Wilt u hierbij aangeven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en namens welke organisatie?

Meer informatie over Werkvisie De Hoop vindt u op: www.werkvisiedehoop.nl

Datum
Locatie
Leerwerkbedrijf Ambachtse Bedrijven aan de Nijverheidsweg 46c in Hendrik-Ido-Ambacht
Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden
Onderdeel van
Activiteiten van Zakenvrienden

Mede dankzij de betrokkenheid van een groot aantal ondernemers in de regio begeleiden wij zo’n 500 mensen bij en naar passend werk. Afgelopen jaar stroomden ruim 50 mensen door naar betaald werk bij één van onze zakenrelaties binnen regio Drechtsteden.

Programma Netwerkbijeenkomst

Deze bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Werkvisie De Hoop en Stichting Vrienden van De Hoop. Alle ondernemers die het werk van (Werkvisie) De Hoop een warm hart toedragen en dit op welke manier dan ook graag wil ondersteunen of hierbij betrokken wil zijn is van harte welkom.

Programma:

  • 16.30-17.00     Inloop en ontmoeting met koffie
  • 17.00-19.00    Officieel welkom en vervolg programma

Klein buffet aan verschillende statafels met gelegenheid om te netwerken. Tussendoor verschillende sprekers van bedrijven én deelnemers
van Werkvisie die in 5-10 minuten hun successen delen.

Meer informatie over Werkvisie De Hoop

Erick: “De Hoop Drukkerij gaf mij een kans om opnieuw te beginnen. Mijn talenten, die lange tijd waren ondergesneeuwd door mijn verslaving, zijn tot bloei gekomen. Ik zit nu in een traject naar betaald werk.”