Een uitgebreid palet aan smaken om te participeren en voordeel mee te doen: dit is wat De Hoop aan ondernemers biedt. We vertellen graag over de mogelijkheden tijdens de online Zakenvrienden-ontmoeting. Ook niet-leden zijn welkom! Benieuwd wat er allemaal mogelijk is in het netwerk en welke bedrijven er onderdeel van zijn? Doe mee!

Datum
Locatie
Online

We praten je bij over alle ontwikkelingen, zorgen voor ontspanning én gaan in op de opties voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

We nodigen je van harte uit voor de online ontmoeting op donderdag 25 maart om 20:00u. Met als programma:

  • We bespreken wat er met de giften van Zakenvrienden is gebeurd. Ook stellen we ons nieuwe team aan je voor en kijken we vooruit.
  • JobUp, bemiddelingsorganisatie bij re-integratie, geeft een kort web-inar over ‘Jobcarving’, speciaal voor jou als ondernemer.
  • Denk jij eraan om meer te doen met MVO? Samen met JobUp en een Zakenvriend brengen we een re-integratieproces in beeld.
  • Een werkervaringsdeelnemer en de projectbege­leider van Werkvisie De Hoop schuiven aan. Ze vertellen over wat zij te bieden hebben aan bedrijven.
  • En smaakt dit naar meer? We zorgen ook voor ontspanning!

Hopelijk ontmoeten we je bij onze avond op 25 maart online via livestream.dehoop.org. Zet je de datum alvast in je agenda?

Meer weten over het netwerk van Zakenvrienden