Een kerstattentie als bemoediging

Kerst is vaak een heel lastige en eenzame tijd voor cliënten van De Hoop. Veel mensen met een verslaving of psychische problemen hebben geen contact meer met hun familie. Kerst is daarom extra confronterend. Als bemoediging in deze moeilijke tijd willen we de cliënten een kerstattentie geven; een boekje met Bijbelteksten en citaten. Wil jij cliënten ook een hart onder de riem steken? Doe dan mee met de kerstactie en geef een bijdrage voor dit geschenk!

 

Laat mensen met een verslaving of psychische problemen weten dat ze er niet alleen voor staan. Maak je gift over voor de kerstattentie!

Vrijwiliger en ex-cliënt Don: “Ik vind het erg mooi om hieraan mee te helpen, omdat mensen er kracht uit putten om de dagen door te komen.’’

Kerstkaartenactie

Een gift doen kan tot het eind van het jaar. In november kon je daarnaast een persoonlijke bemoediging delen met cliënten. Dat kon door een kerstkaart te sturen. Vrijwilliger Elle: “Het is zo bijzonder dat een onbekende aan je denkt en moeite voor je doet. Een kerstkaart kost niet veel, maar heeft enorm veel waarde. Mijn man wordt geholpen bij De Hoop en heeft sommige kaarten bewaard omdat hij ze zo mooi vond.”

Terugblik op de kerstkaartenactie