“Deze bedrijven verliezen nu een groot deel van hun omzet en toch vragen ze aan ons: maar hoe gaat het nu met júllie?” Aan het woord is Albert Mout, teamleider bij Vrienden van De Hoop. Hij is verrast door de vele spontane acties die bedrijven uit de achterban van De Hoop aanbieden tijdens de coronacrisis.

 

Van ijsjes tot gratis materieel
Zo kan De Hoop na het Paasweekend een vrieskist vol ijsjes verwachten, om de medewerkers en cliënten van De Hoop te bemoedigen. Een andere ondernemer bezorgde chocola om uit te delen en tijdens het onderhoud van één van de gebouwen kreeg Vrienden van De Hoop plotseling te horen dat niet al het gehuurde materieel betaald hoefde te worden.

Albert is onder de indruk van de betrokkenheid. "Het is ontzettend bijzonder dat deze ondernemers zo achter ons blijven staan. Iedereen komt tekort en toch blijven ze geven van wat ze nog hebben!"

Bid mee
De achterban van De Hoop bestaat voor een deel uit betrokken bedrijven. Veel van hen hebben het erg pittig in de tijd van de coronacrisis. Bid je mee voor deze mensen en ook voor onze cliënten en medewerkers in de zorg?

Ik wil ook bemoedigen