Gertenbach Elektro: Elektrotechnisch installatiebedrijf

Directeur Ron Dubbelman van Gertenbach Elektro vertelt: “We waren ooit gevestigd aan de Singel in Dordrecht. Toen De Hoop om de hoek begon met ‘Hofje De Hoop’ op de Spuiweg, legden wij de elektra aan. Dat was nog in de tijd van oprichter Teun Stortenbeker. Zo ontstond onze betrokkenheid bij De Hoop. We zijn dus al meer dan veertig jaar betrokken. Door de jaren heen legden we op allerlei locaties van De Hoop elektra aan.”

“In 2008 namen we een cliënt van De Hoop in dienst, hij werkt hier nog steeds. We leiden zelf ons personeel op. Dat vind ik mooi: ik begon ooit ook als stagiair bij Gertenbach. In totaal hebben we twintig werknemers die soms al jaren bij ons werken. Aan de sfeer onderling merk je die jarenlange band.”

"We zijn al meer dan veertig jaar betrokken. Door de jaren heen legden we op allerlei locaties van De Hoop elektra aan.”

“We zijn werkzaam op plaatsen van Rotterdam tot Gorinchem en Breda. Ik houd ervan om lokaal te werken, je ziet dan de betrokkenheid met je klanten. We werken voor gemeentes, aannemers, bedrijven en particulieren. Vorig jaar mochten we de Grote Kerk van Dordrecht oranje verlichten vanwege ‘Orange the World’: een campagne tegen geweld bij vrouwen. Zulke projecten vind ik gaaf.”