Van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch tot het Nationaal Monument op de Dam. Zakenvriend John van den Heuvel mag het restaureren van deze monumenten tot zijn projecten rekenen. We spreken de eigenaar van Natuursteenadviesbureau Van den Heuvel.

Mooie projecten

“Ik werk nu drie jaar voor mezelf, maar ik zit al heel mijn werkzame leven in het natuursteenvak. Met mijn bedrijf geef ik advies en begeleid ik projecten op het gebied van restauratie aan monumentaal natuursteen. Dit kan variëren van kerken, gevels en bruggen tot beelden, landhuizen en kastelen. Ik kom op mooie plekken. Eind jaren 90 ben ik betrokken geweest bij het restaureren van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch, een project van tien jaar. Momenteel word ik ingehuurd door een architectenbureau voor de restauratie van het Nationaal Monument op de Dam. Dat zijn mooie projecten!

"Er is in Nederland een grote psychische nood. Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan de hulp."

Maatschappelijke betrokkenheid 

John had altijd al de wens om voor zichzelf te beginnen. “Eén van de redenen is dat je als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid kan tonen. Er is in Nederland een grote psychische nood. Ik vind het belangrijk een bijdrage te leveren aan de hulp. Twintig jaar geleden kampte ik zelf met een burn-out. Een pittige periode, waar ik mede dankzij goede hulp uit ben gekomen. Dat gun ik ook een ander. Door Zakenvriend te zijn wil ik graag mijn steentje bijdragen.”