Op de fiets, als Zakenvriend en vanaf de werkvloer; Joan de Heer is met zijn bedrijf al jarenlang betrokken bij De Hoop. “Onze God is echt een God van wonderen.”

 

Ruim zeven jaar geleden kreeg Joan te maken met een faillissement. Na deze periode bouwde hij opnieuw een bedrijf op: Zonnepanelen De Heer. “Ik heb geleerd van het faillissement. Tegenwoordig gaat het erg goed. Mijn vrouw en ik zijn erg dankbaar dat we nu iets voor andere mensen kunnen betekenen.”

"Mijn vrouw en ik zijn erg dankbaar dat we nu iets voor andere mensen kunnen betekenen.”

Zakenvriend Joan de Heer Zonnepanelen

Als iets niet klopt, lossen we het op
Joan: “Ons bedrijf staat voor kwaliteit en service. Bovendien hebben we ervaring in de bouw. Hierdoor kunnen we van tevoren de bouwkundige ondergrond checken voor de plaatsing van zonnepanelen. Als iets niet klopt, lossen we het op.”

Werkervaring bij Joans bedrijf en fietsen voor De Hoop

Oud-cliënten van De Hoop doen bij Joans bedrijf werkervaring op. Daarnaast is het bedrijf hoofdsponsor van ‘Team Hoop Zonnepanelen de Heer’. Dit team van cliënten en medewerkers rijdt elk jaar mee met de sponsorfietstocht Cycle for Hope. Joan sprong zelf zes keer in het zadel. “Ik vind het fantastisch dit samen met de cliënten te doen. Hun puurheid vind ik zo mooi. Ik kan veel van hen leren.”

“Ik vind het fantastisch dit samen met de cliënten te doen. Hun puurheid vind ik zo mooi. Ik kan veel van hen leren.”