Heb jij zin in een ontspannen avond met muziek, shopping, een hapje en sapje én een inspirerende boodschap? Je bent van harte welkom bij onze Ladiesnight in Dordrecht op woensdag 26 juni. Het thema van deze avond: “Blijf in Mij… – verbonden blijven, vrucht dragen”. Schrijfster Carianne Ros spreekt hierover naar aanleiding van Johannes 15. Praise & Worshipkoor Everlasting zal de samenzang begeleiden. Het belooft een gezellig, avondvullend programma te worden met ruimte voor ontspanning en ontmoeting. Bestel je kaartje via het formulier onderaan de pagina.

Datum
Locatie
Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, 3329 KP Dordrecht
Kosten
€10,- (= incl. hapjes en drankjes). Bestel je kaartje onderaan.
Opbrengst voor
De Hoop
Onderdeel van
Week van Hoop

Programma

19:00 uur Zaal open. Met koffie, thee & wat lekkers.
Shopping geopend
19:30 uur Start Ladiesnight
19:45 uur Carianne Ros spreekt over het thema ‘Blijf in Mij’
20:30 uur Pauze. Gelegenheid om stands te bezoeken
21:00 uur Vervolg lezing Carianne Ros
21:30 uur Getuigenis cliënte en collecte voor De Hoop
22:00 uur Wat drinken en nagenieten in de foyer

Bestel je kaartje nu!
Gun jezelf deze gezellige avond! Neem je zus, vriendin, moeder of buurvrouw mee want het wordt genieten. Bestel je kaartje via het formulier onderaan deze pagina.

Carianne Ros

Carianne Ros is trainer bij ‘Powervrouwen’ en schrijver. Ze is een veel gevraagd landelijk spreker en geeft workshops over diverse christelijke thema’s. Carianne is getrouwd met David en samen hebben ze drie dochters en een zoon. Carianne vindt dat vrouwen wel wat guller voor zichzelf mogen worden. Kom naar haar luisteren en ontdek waarom!

Bezoek de website van Powervrouwen - living God's Purpose

Shopping

Zodra de zaal open is heb je de mogelijkheid te snuffelen bij diverse kraampjes met mooie sieraden, handgemaakte artikelen en andere spulletjes. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het werk van De Hoop. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want je kunt bij de kraampjes niet pinnen.

Lees hier een interview met Carianne!

En verder…

Op deze avond hoor je meer over het werk van De Hoop, specifiek gericht op vrouwen. Een oud-cliënt neemt ons mee in haar levensverhaal. Zij vertelt uit haar eigen ervaring hoe God haar vanuit een diep dal hielp haar leven te veranderen. De opbrengst van de Ladiesnight komt ten goede aan het werk van De Hoop. De opbrengst van de collecte gaat naar de projecten waarvoor we in beweging komen met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Na afloop kletsen we nog even na onder genot van een hapje en drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Kaarten bestellen Ladiesnight

  • Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord dat Vrienden van De Hoop
    uw gegevens gebruikt om uw gift, aanvraag of aanmelding goed te verwerken
    en om u te informeren over onze activiteiten en de besteding van uw gift.
    Hoe wij met uw gegevens omgaan, vindt u in ons privacy-statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bewijs van inschrijving

Heb je je kaartje via het bovenstaande formulier gereserveerd? Dan ontvang je op 24 juni, twee dagen voor de Ladiesnight, een e-mail van ons. Die mail is het bewijs van je inschrijving. Voor vragen of hulp bij het bestellen van een kaartje, neem gerust contact op! Bel 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vriendenvandehoop.nl.